De Tuin’t Officiële blog van ’t Satyrwoud

Recap augustus 2021

Als de maand endigt en de zomer ten einde loopt is het weer tijd voor de maandelijk recap van alles dat is gebeurd. Dit was augustus.

Bekeken films

Een ticketstompje voor The Suicide Squad
 • Wes Andersons The grand Budapest hotel (2014) — Ik wil binnenin deze film wonen, en als dat niet mogelijk is, zal ik een manier vinden om het hele film aan mijn muur te hangen. Een sterke kanshebber voor mijn tweede favoriete film allertijden. (A+)
 • Quentin Tarantino’s Inglourious basterds (2009) — Ik moest me wel afvragen of hun Duits en Frans eigenlijk wel goed was. (A)
 • Ilya Naishullers Nobody (2021) — Een goed actiefilmpje met leuke scènes die ik vermoedelijk zal vergeten binnen de jaar. (C)
 • James Gunns The suicide squad (2021) — Ik ging naar de bioscoop voor de eerste keer sinds de pandemie begon om dit te zien - ik zou alles geaccepteerd hebben! (B)

Beluisterde albums

 • The Beatles’ Sgt. Pepper’s lonely hearts club band — (Classic/10) [Beste nummer: „A day in the life”]
 • Chvrches’ Screen violence — Het is …. oké? Niet hun beste, niet hun slechtste. (C) [Beste nummer: „Better if you don’t”]
 • Lucy Dacus’ Home video — Práchtig. (B+) [Beste nummer: „Triple dog dare”]
 • Green Day’s American idiot — Tegen het einde begint het allemaal een beetje hetzelfde te klinken. (C+) [Beste nummer: „American idiot”]
 • Will Woods The normal album — Chaotisch Goed. (A-) [Beste nummer: „I / me / myself”]

Diverse foto’s en video’s

Boven een boerderij vol paarden verrijzen voorstedelijke gebouwen, waaronder een pub en een flatgebouw.
De saaie — maar uitstekend fotografeerbare — stad Bedlington.
Op het dak van een gebouw in een drukke stad, een paar stoelen, een plastic tafel, en een ladder naar een klein houten platform.
Genomen vanaf de Tyne Bridge. Ik kan alleen maar hopen dat de winkeleigenaar me niet gaat aanklagen.
Het reuzenetiket van metrostation Monument strekt zich uit naar de achtergrond.
Het prachtige uitzicht vanuit de metro over de rivier Tyne.
Een mozaïek van wolken met uitzicht op een berg is aangebracht boven de bewegwijzering van het metrostation van Gateshead.

Laat een reactie achter

  Wees aardig, alstublieft. Reacties worden misschien bewerkt voor spelling en hoofdlettergebruik, want ik ben een pedant. Simpel markup: *vet*, /cursief/, [//satyrs.eu koppelingen]→ Meer